Aiveen

Aiveen Searson

Ukelele, percussie, kazoo en zang

Ik ben geboren in Ierland, dus muziek is me met de paplepel ingegeven. Ik woon nu alweer heel wat jaren in Nederland, en ben pas echt met zingen begonnen bij Out-Cider (Iers koor). Ook maakte ik deel uit van de Ierse band LowBudget. Toen die band stopte heb ik samen met Ger (partner) en Linda en Gill (vriendinnen) 4Folk opgericht. Daar heb ik vele jaren veel plezier en succes beleefd. Na een jaar met Ger in verzorgingstehuizen te hebben gezongen kwam ik in contact met Doortje en Hans, en zo ontstond Things Ahead!!! Ik ben toen ook enthousiast gestart met de ukelele en ik ben een echte doorzetter, dus dat gaat steeds beter!

Ik werk met veel plezier in de bejaardenzorg en in de spaarzame vrije tijd hoop ik, samen met Ger, mooie reizen te kunnen maken met onze kampeerbus.

Hans

Hans van Deelen

Gitaar, bouzouki en zang

Ik speel vanaf mijn 18e jaar gitaar en was sindsdien lid van menige muziekgroep – pop, folk, luisterlied, cabaret. Wie het leuk vindt daar meer over te weten, kan een kijkje nemen op mijn website. Met Doortje speelde ik jarenlang in de groep Windvlaag, die overging in de nog altijd actieve folkband ’t Gevolg. Naast actieve muziekbeoefening schrijf ik ook voor het folkmagazine New Folk Sounds, waarvan ik ook eindredacteur ben. Daarnaast ben ik voorzitter van de Stichting ZaanFolk.

Doortje

Doortje Schroevers

Gitaar, mandoline en zang

Iets om naar uit te kijken… Ja, dat is muziek maken voor mij zeker. Samen met anderen mooie harmonieën neerzetten. Bij Things Ahead door meerstemmige zang. Heerlijk om te doen en naar ik hoop ook heerlijk om naar te luisteren.

Dit keer voor mij een andere rol. Geen viool of fluit, maar gitaar en zang. Een nieuwe uitdaging! Kortom…, iets om naar uit te kijken!

Ger Starreveld

Ger Starrevelt

Bodhran en zang

Ik ben een Amsterdammer en opgegroeid met muziek van Johnny Jordaan en Tante Leen en Countrymuziek. Daar kwam later Ierse en folkmuziek bij. Gelukkig maar, want zo heb ik mijn vrouw Aiveen leren kennen! Ik zing ook al ruim 25 jaar in shantygroep Bruyne Zeelen waar ik ook op de bodhran speel. Samen met Aiveen maakte ik muzikale uitstapjes naar Lowbudget en 4Folk. Daarnaast als Jan met de Pet smartlappen in verzorgingstehuizen. En nu vooruit kijken met Things Ahead!!

Scroll naar boven